Login

Vårt erbjudande

Vi kan bidra till företagsutvecklingen i din kommun eller region. 

Affärskompetens vill bidra till ett Sverige där alla företag är långsiktigt livskraftiga och hållbara för ett samhälle i ekonomisk, ekologisk och social balans. När målgruppen småföretagare hittar motivation till utveckling blir det Företagsutveckling PÅ RIKTIGT.  

Sverige har drygt en miljon företag med mindre än tjugo anställda. För några går det riktigt bra. Men alltför många av dem som driver företag i Sverige kan inte ta ut en marknadsmässig lön, spara till sin pension eller ha en sjukförsäkring.  

Företagandet kräver otroligt mycket av den enskilde företagaren och Sveriges många småföretagare behöver stöd och hjälp för att leda och utveckla sitt företag så det blir mer effektivt och mer lönsamt. 

En småföretagare ska inte bara vara kunnig inom sin spetskompetens. De ska också vara ledare, ekonomer, marknadsförare, säljare, IT-utvecklare och mycket mer. 

Det kan vara svårt för en småföretagare att prioritera kompetensutveckling. Tiden finns inte, den dagliga verksamheten måste alltid gå först.  

Vi vill möta företagarna i de dagliga utmaningarna och behoven och därifrån erbjuda insatser till ett mer långsiktigt och hållbart företagande. ​ 

Affärskompetens har utvecklat ett arbetssätt som motiverar företagaren att vilja lägga tid på att utveckla sitt företag för större effektivitet och lönsamhet. Vi kallar det ”Företagsutveckling PÅ RIKTIGT”. 

Vårt beprövade arbetssätt leder till kompetens som skapar förändring hos företagsledare, medarbetare och företag.  

Vår metod består av BEHOVSANALYS, UTBILDNING, COACHING och NÄTVERKANDE. 

Arbetssättet är kostnadseffektivt och kan omfatta hundratals företag samtidigt. Denna kapacitet gör att innehållet på utbildningar och andra stödinsatser blir väldigt anpassade efter företagens verkliga behov, samtidigt som vi kan hålla nere kostnaderna till ett pris som är överkomligt för det enskilda företaget.  

Vi vill gärna bidra till företagsutvecklingen i din kommun eller din region. 

Framgång skapas av hårt arbete, rätt kompetens och människor som vill!

/Pär Johansson, Glada Hudik-teatern, föreläsare

Jag som erbjuder tjänster till småföretagare ser att många har det jättetufft!

/Hanna Denize, Din Vinst Redovisningsbyrå, Tierp

Min arbetssituation som företagare har förbättrats rejält!

/Jonas Stål, Alunda Print & Dekor AB, Alunda