Tillsammans med dig

vill vi utveckla Sveriges företagare!

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners och finansiärer kan vara kommuner, medlemsorganisationer, regioner, statliga verk, andra offentliga organisationer eller det privata näringslivet. Gemensamt delar vi visionen om ett Sverige med långsiktigt livskraftigt företagande som på ett hållbart sätt bidrar till vårt samhälles välfärd idag och i framtiden.

 

Vi söker utbildare!

Under hösten 2020 kommer vi att upphandla olika leverantörer, framför allt inom utbildning, men även för projektutvärdering.

Här kan du anmäla ditt intresse, så ser vi till att hålla dig uppdaterad! >>

Den största anledningen till att vi söker utbildningsleverantörer är att vi från 1 augusti 2020 äger och driver ett kompetensutvecklingsprojekt (som heter Affärskompetens Digilo) i Gävleborg och Dalarna. Det är ett ESF-finansierat projekt som kommer att pågå ca 2,5 år.

Vi vet att bra utbildare är en stor del av framgången i ett lyckat kompetensutvecklingsprojekt, därför är ni som utbildningsleverantörer otroligt viktiga för oss!

Projektet riktar sig till företag, i alla branscher, med 1-49 anställda i Gävleborgs och Dalarnas län.

Vi är otroligt taggade över att få köra igång och börja jobba med dessa företag – kanske tillsammans med dig?

Läs mer om projektet! >>

 

Områden som vi behöver utbildare inom
Exakt vilka utbildningar som kommer att ingå får företagen vara med och påverka utifrån sina behov, men alla syftar till att öka den digitala kompetensen. Men i dagsläget är ju digitala inslag något som förekommer inom i stort sett varje del av företagandet (sälj, ledarskap, ekonomi osv).

Inför varje upphandling kommer vi givetvis att specificera vad det är vi söker!

De flesta utbildningar kommer att ske fysiskt på olika orter inom Gävleborg och Dalarna, men vi kommer också att erbjuda en del webbaserade utbildningar.

Vi söker inte några företagsutvecklare på konsultbasis då vi har egna företagsutvecklare anställda.

 

Tidplan
Preliminärt kommer vi att börja upphandla i oktober 2020 och enligt planen kommer vi att ha de första utbildningarna i februari 2021.

Gör intresseanmälan till oss i formuläret här ovan så kommer vi att mejla dig så fort vi söker leverantörer – då riskerar du inte att missa en upphandling. Vi kommer också att lägga upp alla offertförfrågningsunderlag här på vår webb.

 

Kontaktperson
Vera Andersson
vera.andersson@affarskompetens.se
072-215 62 09

PS. Det kan också vara så att vi kommer behöva samarbetspartners till andra uppdrag! Så ni får gärna höra av er även om ni inte specifikt arbetar i Gävleborg-Dalarna

Senaste inlägg

Gå med i nyhetsbrevet!

Få senaste nyheterna direkt i mejlen

Genom att använda formuläret ger du oss tillåtelse att hantera dessa uppgifter.

Våra projekt

Affärskompetens Digilo

Jobbar du för mycket och tjänar för lite? Under två år erbjuder Affärskompetens Digilo olika utbildningar och företagsstöd som hjälper dig och dina medarbetare få bättre koll på hur man arbetar mer effektivt med hjälp av digitala verktyg och kunskaper. Det kostar...

Nu startar Affärskompetens Digilo i Gävleborg och Dalarna

Landsbygdsfokus

Landsbygdsfokus är ett projekt som genomförs på uppdrag från Tillväxtverket. Det drivs av Affärskompetens Sverige och Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) under perioden jan 2020 till mars 2021. 

Affärskompetens Norduppland 2016 – 2020

Affärskompetens Norduppland var ett projekt finansierat av Europeiska socialfonden (ESF). Tillsammans med 350 småföretag i Uppland, utvecklade vi metoder och arbetssätt för att skapa långsiktigt lönsamma och hållbara företag genom kompetensutveckling. Projektet...