Företagarnätverk i Norduppland

Relationsskapande med erfarenhets- och perspektivbyte

Företagarnätverk

Många företagare som deltog i EU-projektet Affärskompetens Norduppland uttryckte att de ville fortsätta träffas efter projektet avslutades, det var ju där kontakter knöts och affärer gjordes. Därför startade vi i januari 2020 ett företagarnätverk i Norduppland!

Genomförda träffar under 2020

DatumPlatsTema
Tis 25 febTierpsporten, TierpTillbakablick på utbildningar, förstärk lärandet
Ons 22 aprUtomhus, Vegavallen, TierpHantera utmaningar och hur vi kan stötta varandra
Ons 27 majDigital träffLed dig själv och ditt företag (föreläsning med Elisabeth Andersson Brinckmann, ViljaLysa AB)
Tor 11 juniUtomhus, båten Galej, ÖsthammarStudiebesök + lite reflektion inför sommaren
Ons 26 augTierpsporten, TierpAtt sätta mål
Tis 6 oktDigital träffBli bättre på digitala möten
Tor 3 decDigital träffArbetsglädje och kommunikation (föreläsning Kjell Dahlin, Popretorik)

 

Självklart fick även vi ställa om pga pandemin, därför var flera av våra träffar under 2020 digitala eller utomhus.

Vi är övertygade om att människor utvecklas och stärker sina relationer om de möts PÅ RIKTIGT. Det kan bland annat ske genom att prata kring ett specifikt ämne och att bli ledda i lite djupare diskussioner och inte bara träffas och skaka hand och tala om att ”bilen går bra”. Vi tycker också att det är viktigt att hålla en positiv anda och inte fastna i svårigheter. Tillsammans kan vi inspirera och lyfta varandra!

Mer information och ett tema mejlas ut till nätverkets medlemmar inför varje träff. När vi har förmiddagsträff äter vi ofta lunch tillsammans efteråt.

Fokus för det här nätverket är erfarenhetsutbytet, att lära och inspireras av varandra. Ibland tar vi in någon extern inspiratör eller föreläsare, men oftast leder vi det själva med mycket diskussioner er emellan.
Vi vill att nätverket ska vara en plattform för er där ni möts och byter erfarenheter kring ämnen som är relevanta och äkta.

Vi föredrar fysiska träffar för erfarenhetsutbyte, men att vi skulle kunna ”krydda” det med ett fåtal digitala föreläsningar eller avstämningar. (Under våren 2021 kommer vi pga ni vet vad att ha våra möten digitalt.)

 

Vem/vilka är nätverket till för?

Under det första året vände vi oss till företagsledare i företag som hade varit med i projektet Affärskompetens Norduppland. Från och med 2021 väljer vi att bredda oss, men det är fortfarande ledare i företag i Norduppland som är nätverkets målgrupp. De företag som ingår är soloföretag och företag med högst 20 anställda, inget hindrar egentligen att större företag ingår, men vi vet att det är extra värdefullt för mindre företag att få ingå i sammanhang med andra i liknande situation.

 

– Vad kostar det att vara med?

Under 2021 kostar medlemskapet 1 200 kr (exkl. moms) per företag. Medlemskapet avser högst två personer per företag, dessa ska ha en ledande position i företaget.

 

– Vilka personer leder nätverket och träffarna?

Vera Andersson och Sara Hellberg planerar, bjuder in och leder träffarna.

 

För mer information, välkomna att höra av er till Vera Andersson, 072-215 62 09 eller vera.andersson@affarskompetens.se

Senaste inlägg

Gå med i nyhetsbrevet!

Få senaste nyheterna direkt i mejlen

Genom att använda formuläret ger du oss tillåtelse att hantera dessa uppgifter.

Våra projekt

Affärskompetens Digilo

Jobbar du för mycket och tjänar för lite? Under två år erbjuder Affärskompetens Digilo olika utbildningar och företagsstöd som hjälper dig och dina medarbetare få bättre koll på hur man arbetar mer effektivt med hjälp av digitala verktyg och kunskaper. Det kostar...

Nu startar Affärskompetens Digilo i Gävleborg och Dalarna

Landsbygdsfokus

Landsbygdsfokus är ett projekt som genomförs på uppdrag från Tillväxtverket. Det drivs av Affärskompetens Sverige och Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) under perioden jan 2020 till mars 2021. 

Affärskompetens Norduppland 2016 – 2020

Affärskompetens Norduppland var ett projekt finansierat av Europeiska socialfonden (ESF). Tillsammans med 350 småföretag i Uppland, utvecklade vi metoder och arbetssätt för att skapa långsiktigt lönsamma och hållbara företag genom kompetensutveckling. Projektet...