Företagarnätverk i Norduppland

Relationsskapande med erfarenhets- och perspektivbyte

Företagarnätverk

Många företagare som deltog i EU-projektet Affärskompetens Norduppland uttryckte att de ville fortsätta träffas efter projektet avslutades, det var ju här kontakter knöts och affärer gjordes. Därför startade vi ett företagarnätverk!

Affärskompetens Sverige åtog sig att starta och administrera nätverket. Det ska vara ett forum för företagare att hålla kontakten och fortsätta att inspireras av varandra!

Kickoffen var på Karlholm Strand i januari 2020.

Det pratas handlingskraft och framtidstro, trots utmaningar. Vi diskuterar bland annat den rådande situationen med Corona och hur det har påverkat företagen, men framför allt vad vi ser för möjligheter med allt som händer. Eftersom erfarenhetsutbyte, att lära och inspireras av varandra, är i fokus strävar vi alltid efter att det ska bli mycket prattid för alla.

Under 2020 kommer vi arrangera 6 st träffar som hålls på olika platser i Norduppland.

Datum och tider:

Tis 25 feb, 10.00-12.00
Ons 22 apr, 10.00-12.00
Ons 27 maj, 8.30-9.30 (digital föreläsning)
Tor 11 juni, 17.00-21.30
Ons 26 aug, 10.00-12.00
Tis 6 okt, 10.00-12.00 (nytt datum som ersätter 13 okt)
Tor 3 dec, 10.00-12.00

När vi har förmiddagsträff äter vi ofta lunch tillsammans efteråt.

Varje tillfälle har vi ett tema. Vi är övertygade om att människor utvecklas och stärker sina relationer om de möts PÅ RIKTIGT. Det kan bland annat ske genom att prata kring ett specifikt ämne och att sedan bli ledda i lite djupare diskussioner och inte bara träffas och skaka hand och tala om att ”bilen går bra”. Vi tycker också att det är viktigt att hålla en positiv anda och inte fastna i svårigheter. Tillsammans kan vi inspirera och lyfta varandra!

Mer information mejlas ut till nätverkets medlemmar inför varje träff.

 

Vem/vilka är nätverket till för?

Företagsledare i företag som har varit med i projektet Affärskompetens Norduppland. I framtiden är det möjligt att nätverket breddas.

 

-Vad kostar det att vara med?

500 kr (exkl. moms) per person och år.

 

– Vilka personer leder nätverket och träffarna?

Vera Andersson och Sara Hellberg arbetar ideellt med detta under hela 2020. Vi planerar, bjuder in och leder träffarna. Från och med år 2021 får vi hur vi fortsätter.

 

För mer information, välkomna att höra av er till Vera Andersson, 072-215 62 09 eller vera.andersson@affarskompetens.se

 

Senaste inlägg

Gå med i nyhetsbrevet!

Få senaste nyheterna direkt i mejlen

Genom att använda formuläret ger du oss tillåtelse att hantera dessa uppgifter.

Våra projekt

Affärskompetens Digilo

Jobbar du för mycket och tjänar för lite? Under två år erbjuder Affärskompetens Digilo olika utbildningar och företagsstöd som hjälper dig och dina medarbetare få bättre koll på hur man arbetar mer effektivt med hjälp av digitala verktyg och kunskaper. Det kostar...

Nu startar Affärskompetens Digilo i Gävleborg och Dalarna

Landsbygdsfokus

Landsbygdsfokus är ett projekt som genomförs på uppdrag från Tillväxtverket. Det drivs av Affärskompetens Sverige och Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) under perioden jan 2020 till mars 2021. 

Affärskompetens Norduppland 2016 – 2020

Affärskompetens Norduppland var ett projekt finansierat av Europeiska socialfonden (ESF). Tillsammans med 350 småföretag i Uppland, utvecklade vi metoder och arbetssätt för att skapa långsiktigt lönsamma och hållbara företag genom kompetensutveckling. Projektet...