Akut krisstöd för dig som företagare

Hitta och prioritera bland olika stödpaket, ställ om och utveckla.

Coronastöd

Är du och ditt företag drabbade till följd av pandemin? Vi vill behålla dig och alla Sveriges småföretagare som jobbskapare! Därför erbjuder vi i samarbete med Småföretagarnas riksförbund  ett individuellt och professionellt stöd av en affärsutvecklare under coronakrisen.

Stödet ingår i SFR-medlemskapet. Att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund kostar bara 1725 kr per år och ger dig många medlemsförmåner.

Läs mer om Småföretagarnas Riksförbunds Krisstöd >>

Anmäl dig till affärsutveckling här >>

Bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund här >>

 

Det här kan du får hjälp med av oss:

Vi hjälper dig prioritera, fylla i blanketter, och klara dig ur krisen.  Kanske finns pengar att söka i din region för konsultstöd? Vi hjälper dig med det! Vi träffas, på ett säkert sätt, via din dator eller smartphone i korta möten för att inte ta upp för mycket av din värdefulla tid. Det här kan vi hjälpa dig med:

Krispaket: Hitta och prioritera bland olika stödpaket. Sänk dina kostnader temporärt för t. ex. personal, lokal eller moms. Vi stöttar praktiskt och handfast med hjälp att fylla i blanketter med mera. Hantera stress och oro, byta perspektiv, omprioritera, släppa det du inte kan påverka. Skapa en handlingsplan och fokusera på att få saker gjorda.

Omställning: Hitta alternativa intäkter, nya kundgrupper eller andra tjänster/produkter. Ställ om och utveckla företaget för att hålla på lång sikt.

 

Senaste inlägg

Gå med i nyhetsbrevet!

Få senaste nyheterna direkt i mejlen

Genom att använda formuläret ger du oss tillåtelse att hantera dessa uppgifter.