SRFG Sverige AB
– Desirée Westman

SRFG Sverige AB – Desirée Westman

– Jag hade inte stått på de ben jag gör idag utan Affärskompetens!

Desirée Westman är företagsledare på SRFG Sverige AB och bl.a konsult i säkerhetsrådgivning för farligt gods. Desirée deltog i Affärskompetens Norduppland 2016 till 2019.

– Att jag har gått Affärskompetens utbildningar har hjälpt mig oerhört mycket i mitt företagande! Jag hade inte stått på de ben jag gör idag om jag inte deltagit i projektet! Det har betytt enormt mycket för mig!

Desirée menar att de utbildningar som betytt mest är Led dig själv och andra samt Prissätt rätt – Sälj mer! Ledarskapsutbildningen gav henne bland annat nya perspektiv och en annan förståelse för olika ledarstilar.

– Mötena med företagsutvecklaren hjälpte mig dessutom att hantera olika kunder och att lösa en akut förhandlingssituation.

I utbildningen Styr mot högre lönsamhet skapades idéer på olika verktyg för att ge kunden ett mervärde som gör att de väljer just dig som leverantör i konkurrens med andra.

– Den utbildningen gjorde att jag tog fram min ”kunskapsväska” med bl.a checklistor som hjälper mina kunder i deras vardag.

Senaste inlägg

Gå med i nyhetsbrevet!

Få senaste nyheterna direkt i mejlen

Genom att använda formuläret ger du oss tillåtelse att hantera dessa uppgifter.

Våra projekt

Affärskompetens Digilo

Jobbar du för mycket och tjänar för lite? Under två år erbjuder Affärskompetens Digilo olika utbildningar och företagsstöd som hjälper dig och dina medarbetare få bättre koll på hur man arbetar mer effektivt med hjälp av digitala verktyg och kunskaper. Det kostar...

Nu startar Affärskompetens Digilo i Gävleborg och Dalarna

Landsbygdsfokus

Landsbygdsfokus är ett projekt som genomförs på uppdrag från Tillväxtverket. Det drivs av Affärskompetens Sverige och Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) under perioden jan 2020 till mars 2021. 

Affärskompetens Norduppland 2016 – 2020

Affärskompetens Norduppland var ett projekt finansierat av Europeiska socialfonden (ESF). Tillsammans med 350 småföretag i Uppland, utvecklade vi metoder och arbetssätt för att skapa långsiktigt lönsamma och hållbara företag genom kompetensutveckling. Projektet...