Småföretagarnas Riksförbund, SFR

Småföretagarnas Riksförbund har funnits i tio år och har cirka 32 000 medlemmar. Deras mål är att göra det så enkelt som möjligt att äga och driva företag i Sverige. Förutom att vara en viktig näringspolitisk påtryckningskanal erbjuder de sina medlemmar förmåner och praktisk hjälp. Exempel på förmåner är juridisk rådgivning, förmånliga försäkringar och rabatter hos olika butiker och bolag.

Affärskompetens Sverige och SFR samarbetar bland annat kring akut Coronakrisstöd, deltar och och ansöker även om flera utvecklingsprojekt tillsammans.

Senaste inlägg

Gå med i nyhetsbrevet!

Få senaste nyheterna direkt i mejlen

Genom att använda formuläret ger du oss tillåtelse att hantera dessa uppgifter.

Våra projekt

Affärskompetens Digilo

Jobbar du för mycket och tjänar för lite? Under två år erbjuder Affärskompetens Digilo olika utbildningar och företagsstöd som hjälper dig och dina medarbetare få bättre koll på hur man arbetar mer effektivt med hjälp av digitala verktyg och kunskaper. Det kostar...

Nu startar Affärskompetens Digilo i Gävleborg och Dalarna

Landsbygdsfokus

Landsbygdsfokus är ett projekt som genomförs på uppdrag från Tillväxtverket. Det drivs av Affärskompetens Sverige och Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) under perioden jan 2020 till mars 2021. 

Affärskompetens Norduppland 2016 – 2020

Affärskompetens Norduppland var ett projekt finansierat av Europeiska socialfonden (ESF). Tillsammans med 350 småföretag i Uppland, utvecklade vi metoder och arbetssätt för att skapa långsiktigt lönsamma och hållbara företag genom kompetensutveckling. Projektet...