Vårt arbetssätt skapar tillväxt.

Företagsutveckling PÅ RIKTIGT skapar livskraftiga företag.

Om oss

Vår vision: Ett Sverige där alla företag är långsiktigt livskraftiga och hållbara.  

Vår utgångspunkt är att små företag bidrar med miljarder i skatteintäkter som bekostar kultur, forskning, utbildning, vård, omsorg och infrastruktur idag och i framtiden. Småföretagarna skapar jobb på små orter och bidrar till en levande landsbygd. Därför vill vi arbeta med företagsutveckling som verkligen ger resultat.

Sverige har drygt en miljon småföretag med under tjugo anställda. Bristen på kunskap i hur man driver och utvecklar sitt företag är ett tillväxthinder, och mer insatser skulle kunna göras för den här målgruppen. Potentialen för att utveckla småföretagen är mycket stor och skulle ge enorm hävstång för den enskilde företagaren, men också för samhället i stort.

Mellan 2016 till 2019 var vi medarbetare i EU-projektet Affärskompetens Norduppland med 350 deltagande småföretag. Läs om det projektet och alla våra lärdomar, forskningsrapporter med mera under sidan Projekt Affärskompetens Norduppland.

Nu vill vi göra det möjligt för alla småföretagare i Sverige att få samma utväxling som företagen i Norduppland. Därför har vi startat Affärskompetens SverigeVi arbetar på olika sätt med att utveckla småföretag som vill utvecklas genom bättre ledarskap, större effektivitet och bättre styrning av sitt företag.

Vi vet att vi verkligen gör skillnad. Därför kallar vårt arbetssätt för Företagsutveckling PÅ RIKTIGT utifrån företagens behov. 

Läs mer om vårt arbetssätt här >>

 

Senaste inlägg

Gå med i nyhetsbrevet!

Få senaste nyheterna direkt i mejlen

Genom att använda formuläret ger du oss tillåtelse att hantera dessa uppgifter.

Våra projekt

Affärskompetens Digilo

Jobbar du för mycket och tjänar för lite? Under två år erbjuder Affärskompetens Digilo olika utbildningar och företagsstöd som hjälper dig och dina medarbetare få bättre koll på hur man arbetar mer effektivt med hjälp av digitala verktyg och kunskaper. Det kostar...

Nu startar Affärskompetens Digilo i Gävleborg och Dalarna

Landsbygdsfokus

Landsbygdsfokus är ett projekt som genomförs på uppdrag från Tillväxtverket. Det drivs av Affärskompetens Sverige och Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) under perioden jan 2020 till mars 2021. 

Affärskompetens Norduppland 2016 – 2020

Affärskompetens Norduppland var ett projekt finansierat av Europeiska socialfonden (ESF). Tillsammans med 350 småföretag i Uppland, utvecklade vi metoder och arbetssätt för att skapa långsiktigt lönsamma och hållbara företag genom kompetensutveckling. Projektet...