Vi fortsätter jobba tillsammans

Vi startar Affärskompetens Sverige Ideell Förening

Vi har bildat Föreningen Affärskompetens Sverige

dec 20, 2019

Den 28 december 2019 är det exakt 6 månader sedan projektet Affärskompetens Nu hade sin sista arbetsdag på Stationshuset i Tierp. Trodde vi.

Projektet fick förlängning och några av oss jobbade kvar under hösten. Idag går flyttlasset istället till Tierpsporten!

Vår övertygelse är att de lärdomar och det arbetssätt vi utvecklade med hjälp av alla våra fantastiska deltagare i projektet ska leva vidare och möjliggöra för alla Sveriges småföretag att få samma utveckling. Detta jobbar vi för att förverkliga.

För två veckor sedan fick vi ett projekt beviljat av Tillväxtverket som heter Landsbygdsfokus med syfte att utbilda företagsfrämjare som t.ex Almi och Tillväxtverket själva. Vi är mycket stolta och glada över att ha fått detta förtroende av Tillväxtverket.

För att överhuvudtaget vara berättigade att söka detta och liknande projekt har vi bildat den ideella föreningen Affärskompetens Sverige vars syfte är att fortsätta sprida projektet Affärskompetens Nu:s lärdomar och arbetssätt över hela landet.

Sara Hellberg, Leif Bäckström, Vera Andersson, Jörgen Inersjö och Mia Ulin fortsätter jobba med Affärskompetens Sverige.

Läs mer om oss här >>

Senaste inlägg

Gå med i nyhetsbrevet!

Få senaste nyheterna direkt i mejlen

Genom att använda formuläret ger du oss tillåtelse att hantera dessa uppgifter.

Våra projekt

Affärskompetens Digilo

Jobbar du för mycket och tjänar för lite? Under två år erbjuder Affärskompetens Digilo olika utbildningar och företagsstöd som hjälper dig och dina medarbetare få bättre koll på hur man arbetar mer effektivt med hjälp av digitala verktyg och kunskaper. Det kostar...

Nu startar Affärskompetens Digilo i Gävleborg och Dalarna

Landsbygdsfokus

Landsbygdsfokus är ett projekt som genomförs på uppdrag från Tillväxtverket. Det drivs av Affärskompetens Sverige och Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) under perioden jan 2020 till mars 2021. 

Affärskompetens Norduppland 2016 – 2020

Affärskompetens Norduppland var ett projekt finansierat av Europeiska socialfonden (ESF). Tillsammans med 350 småföretag i Uppland, utvecklade vi metoder och arbetssätt för att skapa långsiktigt lönsamma och hållbara företag genom kompetensutveckling. Projektet...