Kingstreet Catering

Kingstreet Catering

–  Utbytet med andra företagare var mycket värdefullt!

Kingstreet är ett cateringföretag i Hargshamn som vill ge sina kunder en matupplevelse utöver det vanliga. Kingstreets ägare, Sara och Jonas Åkerlind, deltog båda i flera utbildningar i projektet Affärskompetens Norduppland mellan 2016 och 2019.

Kingstreet startades i Uppsala år 2001 av Jonas Åkerlind, kock med meriter från både Stockholm och USA. Sara kom in i företaget 2005 med utbildning från Restauranghögskolan i Grythyttan.

– Hela vår verksamhet genomsyras av vårt intresse och känsla för maten, säger Sara Åkerlind. Vi väljer närodlat och lokalproducerat så långt det är möjligt och produkter av högsta kvalitet.

Både Sara och Jonas gick flera av Affärskompetens Nordupplands utbildningar inom bl.a Kommunikation, Ledarskap och Personlig utveckling.

– Utbildningarna har verkligen varit jättebra, säger Sara Åkerlind. De är väl underbyggda, har bra struktur och det hålls hela tiden ett fokus på innehållet.

Sara och Jonas tar även in medarbetare vid större uppdrag, såsom kockar och servis, och även några av dessa har deltagit i utbildningar och aktiviteter.

– Förutom de kunskaper vi får på utbildningarna är utbytet med de andra småföretagarna bland det mest värdefulla. Man kan bolla idéer och få nya perspektiv. Dessutom har projektet gett oss som företagsledare en egen personlig utveckling, avslutar Sara Åkerlind.

Senaste inlägg

Gå med i nyhetsbrevet!

Få senaste nyheterna direkt i mejlen

Genom att använda formuläret ger du oss tillåtelse att hantera dessa uppgifter.

Våra projekt

Affärskompetens Digilo

Jobbar du för mycket och tjänar för lite? Under två år erbjuder Affärskompetens Digilo olika utbildningar och företagsstöd som hjälper dig och dina medarbetare få bättre koll på hur man arbetar mer effektivt med hjälp av digitala verktyg och kunskaper. Det kostar...

Nu startar Affärskompetens Digilo i Gävleborg och Dalarna

Landsbygdsfokus

Landsbygdsfokus är ett projekt som genomförs på uppdrag från Tillväxtverket. Det drivs av Affärskompetens Sverige och Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) under perioden jan 2020 till mars 2021. 

Affärskompetens Norduppland 2016 – 2020

Affärskompetens Norduppland var ett projekt finansierat av Europeiska socialfonden (ESF). Tillsammans med 350 småföretag i Uppland, utvecklade vi metoder och arbetssätt för att skapa långsiktigt lönsamma och hållbara företag genom kompetensutveckling. Projektet...