Kurser, coaching och inspiration för endast 2000 kr per företag

Ge dig själv och dina kollegor nya verktyg för att tillsammans bli mer effektiva och lönsamma.

 

För dig som företagare i Dalarna, Värmland och Gävleborg finns nu en fantastisk chans att utveckla kompetenser inom allt från digital marknadsföring, ekonomi, ledarskap till försäljning, Microsoft 365, sociala medier och juridik.

 

Digilo – För de små företagen

Digilo finns till för alla små företag, oavsett bransch och bolagsform. Med små företag menar vi bolag som har max 49 anställda.

 

Ett smörgåsbord av kurser

Du och dina kollegor får ta del av ett brett utbud av korta konkreta kurser inom områden som de flesta företagare har gemensamt. Kurserna sker tillsvidare digitalt och beräknas bli ca 100st mellan januari 2022 och februari 2023.

Träffa dina nya affärsutvecklare

Du som är företagsledare kommer under projekttiden även att ha tillgång till våra affärsutvecklare som coachar dig i ditt arbete.

Anna-Lena Jansson

Med gedigen erfarenhet och perspektiv från både offentlig förvaltning och näringsliv har Anna-Lena snabbt etablerat sig som en ovärderlig resurs hos oss på Affärskompetens. Förutom sina 20 år inom företagsutveckling till både små och stora företag i olika branscher är hon dessutom certifierad coach och processledare som bidrar med trygghet och stabilitet.

Leif Bäckström

Före detta bankchef med totalt 40 år i bankvärlden och spetskompetens inom ledarskap och finansiering. Leif har många års erfarenhet som affärsrådgivare i Nyföretagarcentrum och är djupt rotad i näringslivsfrågor genom bland annat styrelseuppdrag och mångårigt engagemang i lokala företagarföreningar.

Om Affärskompetens

Organisationen har sedan 2017 drivit flertalet EU-finansierade projekt med syfte att skapa förutsättningar för utveckling hos företagare. I Sverige är 99 av 100 företag småföretag. Det är dem vi jobbar för.

 

Affärskompetens erbjuder en plattform för företagsutveckling där deltagare kan hitta relevanta utbildningar och stöd som gör dem till bättre företagare. Vi vet att vi verkligen gör skillnad. Därför kallar vi vårt arbetssätt för företagsutveckling på riktigt utifrån företagens behov.

 

Tack vara att projektet Digilo är delfinansierat av Europeiska socialfonden kostar deltagaravgiften endast 2000 kr per företag för hela projekttiden, oavsett hur många av inom företaget som går på utbildningarna.

Samarbetspartners och finansiärer