Login

– Slipp mental stress och spara tid!

– Bestäm dig för att ditt arbete kommer bli “ett fult utkast” i början, så kommer du igång snabbare än du tror – och justerar utkastet tills du är nöjd. Du slipper mental stress, och sparar massa tid, säger Jimmy Waern från Salgado.

Jimmy Waern från Salgado Kommunikation är en av våra utbildare inom digital marknadsföring. Jimmy är en SEO/SEM specialist med bred och djup kunskap inom många marknadsföringsområden.

Jimmy drivs framför allt av att få människor att lyckas i näringslivet med sina satsningar. Idag arbetar Jimmy på Salgado, men även som marknadsansvarig för ytterligare ett bolag där han hanterar all operativ marknadsföring.

– Jag ser allt för många som blir paralyserade av att sätta igång ett arbete för att det ska bli bra från början. Sluta med det. Det sätter bara mentala käppar i hjulet för dig!

PRESENTATION JIMMY WAERN
Gör:
Anställd på Salgado Kommunikation AB, där han hanterar kunder med koppling till Googles produkter, samt utbildar i digital marknadsföring.
Bor: I Uppsala, Uppland
Drivkraft: Att få människor att lyckas med sina drömmar. Rätt utförd marknadsföring är medlet mellan dröm och ett lyckat företag.
Gillar att: Träna, umgås med vänner och familj, se på fotboll där han följer Elfsborg.