Login

Jenny Ohlsson – ekonomi

Affärskompetens medarbetare Jenny är en innovativ och affärsmässig lagspelare som vill vara en del av företagens tillväxtresa. Hon vill göra ekonomi roligt och skapa förståelse för vad man kan åstadkomma om man har koll på sina siffror.

Jenny har en stark tro på att alla kan, bara man vill tillräckligt mycket! Ingen kan göra allt själv utan behöver komplettera teamet på de områden man inte själv kan

I grunden är Jenny ekonom och hon har jobbat många år med utvecklingsfrågor för innovativa bolag och företagare. Senast som affärsrådgivare hos Almi både med finansieringsfrågor, företagsutveckling och ägarskiften. Tidigare arbetade hon som ekonomichef på Movexum, Gävleborgs företagsinkubator. Hon var också engagerad i Företagarnas styrelse under flera år.

Jenny ser en mycket stor potential i de mindre företagen där entreprenören brinner för sitt företag och har enormt driv.

På fritiden umgås hon gärna med nära och kära och försöker alltid få dem att starta egna företag. Reser och upplever gärna nya platser, träffar nya inspirerande människor, tränar och läser.