Login

– Jag vill hjälpa företag att synas!

Annethe Andersson från Bonda är en av våra utbildare inom digital kommunikation.

– Genom att arbeta på rätt sätt kan företag lyfta sitt DNA, jobba strategiskt, skapa synlighet och resultat, säger Annethe.

Annethe har föreläst, utbildat och utvecklat företag i digital kommunikation och sociala kanaler runt om i Sverige sedan 2010. Hon har skapat egna pedagogiska kurser som gjort att företagen har utvecklat sin kommunikation och drift av digitala sociala kanaler, att företagen satt sin strategi, hands on kurser där deltagaren har skapat sina Facebook- och Instagramkampanjer samt lärt sig utläsa trafik, engagemang och statistik.

– Jag vill hjälpa företag att synas! Tillsammans med min kollega Hannah har jag skapat en process för att lyckas driva företagets digitala kanaler på rätt sätt. Vi koncept- och affärsutvecklar varumärken, platser och människor.

Annethe har bland annat affärsutvecklat företag inom besöksnäringen, skapat event, konceptutvecklat samt paketerat nationella och internationella produkter. Sedan 2018 driver Annethe varumärket Bonda tillsammans med Hannah Risander.

PRESENTATION av Annethe Andersson
Bor: I Mora, Dalarna.
Drivkraft: Att få deltagarna att öka sin digitala närvaro, hitta sin essens och göra planen som skapar affärer.
Gillar: Sommaren, och träning som går undan, skidor och mtb. Har åkt flera Cykelvasor och i vinter blir det Vasaloppet. Snor gärna ihop event både privat och i jobbet.