Login

– Lita på dina egna beslut!

Gitte Blomgren från Celavi Verksamhetsutveckling utbildar i ekonomi och rekrytering.

– Det är viktigt att du lyssnar på din magkänsla och litar på dina beslut säger Gitte.

Förutom sitt arbete som konsult och delägare i Celavi driver Gitte även tillsammans med sin man och dotter frisörsalongen Mäster Nickes AB (sen 27 år), vildmarksimport av finska bastutält samt dans-, och underhållsproduktion och fotouppdrag.  Gitte bokför löpande, gör bokslut och annan administration i Mäster Nickes AB.

– Ett bra tips är också att vårda sina affärsrelationer och på så sätt skapa långa givande samarbeten som båda parter uppskattar säger Gitte Blomgren.

Gitte har småföretagarbakgrund i familjen och bland nära vänner och själv arbetat i konsultrollen i 30 år. Som utbildare, konsult och coach inom ekonomi, affärsmannaskap och personalfrågor. Hon har erfarenhet från offentlig och privat verksamhet, men hjärtat finns hos småföretagen. Vardagslivet som småföretagare och uppväxt i småföretagarmiljö inom textilindustri, konsultverksamhet och bokhandel skapar erfarenhet och stort intresse.

PRESENTATION av Gitte Blomgren
Bor: I Sollentuna, Uppland.
Drivkraft: Att förtydliga olika samband och sammanhang samt skapa insikter och aha-upplevelser tillsammans med kursdeltagarna.
Gillar att: Åka längdskidor på fjället, båtluffa i Grekland och dansa afrikansk dans.

Gitte är en av våra utbildare inom Ekonomi och administration. Se aktuella utbildningar inom det området här >>