Login

Boka en affärsutvecklare

Vi stöttar dig i ditt företags utveckling!

Vi arbetar som affärsutvecklare på Affärskompetens Sverige. Du som företagsledare kan träffa oss i digitala möten för personliga samtal kring ditt företag.

Som företagsledare är man ofta ganska ensam om både ansvar, utveckling och beslut. Därför är en affärsutvecklare till stor hjälp när du vill nå dina mål.

En affärsutvecklare hjälper dig lyfta blicken, staka ut riktningen och ta rätt beslut. Med oss kan du bolla dina tankar om nuläge och framtid. Vi hjälper dig att strukturera och planera för att frigöra mer tid och energi.

Vi stöttar dig i ditt företags utveckling genom att uppmuntra till reflektion och egna vägval. Vi ställer de rätta frågorna, vi ger stöd och feedback, och vi hjälper dig se vilka steg du bör ta för att nå dina mål. Allt samlar vi tillsammans i en utvecklingsplan för ditt företag. Samtliga möten genomförs tills vidare digitalt.

Ingår i projekten

Är du deltagare i något av våra projekt ingår affärsutvecklingsmöten i den avgift du redan betalt för projektet. Då kan du boka in ett möte genom att logga in i portalen >>

Investera en timme av din tid!

Är du inte deltagare i något av våra projekt kan du kontakta någon av oss, så diskuterar vi ett upplägg som passar dig. Det första mötet är alltid kostnadsfritt, så du har inget att förlora. Kontakta oss via formuläret nedan!

Boka ett affärsutvecklingsmöte

Är du inte deltagare i något av våra projekt, men vill komma vidare med ditt företags utveckling kan du anlita oss ändå. Kontakta oss för ett första, kostnadsfritt möte.

  Jag accepterar villkoren

  Tack för ditt mejl! Vi återkommer inom kort!
  ”Jag som erbjuder tjänster till småföretagare ser att många har det jättetufft”

  /Hanna Denize, Din Vinst Redovisningsbyrå, Tierp

  ”Jag jobbade för mycket och hade för lite eftertanke”

  /Per Sandström, Syltkrukan, Månkarbo

  Framgång skapas av hårt arbete, rätt kompetens och människor som vill!

  /Pär Johansson, Glada Hudik-teatern, en av våra föreläsare