Är du företagare i Gävleborg eller Dalarna?

Anmäld dig då till kommande projekt!

Företagare Gävle Dalarna?

mar 4, 2020

Vill du frigöra mer tid och skapa bättre lönsamhet? Har du ett företag i Gävleborg eller Dalarna med 1 till 49 anställda? Anmäl då ditt intresse bums!  

UPPDATERAD 2020-05-27.I mitten av mars skickade vi in en projektansökan till Europeiska socialfonden (ESF), vi sökte pengar för insatser till företag i regionen i syfte att ge er chans att utvecklas och bli mer konkurrenskraftiga. Över 100 företag har redan skrivit upp sig. Utbildningarna är korta, konkreta och anpassade efter ditt och andra företagares behov. Som ett smörgåsbord där du kan välja det du och ditt företag verkligen behöver.

HURRA!!! Projektet är nu beviljat. 2020-05-27

Anmälan är INTE bindande, utan vi kontaktar dig efter sommarsemestrarna

Fyll i anmälningsformuläret här >>

Senaste inlägg

Gå med i nyhetsbrevet!

Få senaste nyheterna direkt i mejlen

Genom att använda formuläret ger du oss tillåtelse att hantera dessa uppgifter.

Våra projekt

Affärskompetens Digilo

Jobbar du för mycket och tjänar för lite? Under två år erbjuder Affärskompetens Digilo olika utbildningar och företagsstöd som hjälper dig och dina medarbetare få bättre koll på hur man arbetar mer effektivt med hjälp av digitala verktyg och kunskaper. Det kostar...

Nu startar Affärskompetens Digilo i Gävleborg och Dalarna

Landsbygdsfokus

Landsbygdsfokus är ett projekt som genomförs på uppdrag från Tillväxtverket. Det drivs av Affärskompetens Sverige och Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) under perioden jan 2020 till mars 2021. 

Affärskompetens Norduppland 2016 – 2020

Affärskompetens Norduppland var ett projekt finansierat av Europeiska socialfonden (ESF). Tillsammans med 350 småföretag i Uppland, utvecklade vi metoder och arbetssätt för att skapa långsiktigt lönsamma och hållbara företag genom kompetensutveckling. Projektet...