Login

– Gör det som gör dig nervös, det är då du utvecklas.

Felicia Kittelsen utbildar inom Digital Marknadsföring och Content Production. – Har du ett mål du vill nå eller en dröm du vill uppleva men något håller dig tillbaka? Ta ett litet steg för att förverkliga det målet. Gör det nu! säger Felicia Kittelsen från Salgado kommunikation, aktuell som utbildare inom Filma med mobilkameran. 

Felicia är ett nytt stjärnskott bland vår utbildare, hon har ett strategiskt och kreativt fokus i det material hon tar fram. På Salgado kommunikation jobbar hon kundnära med produktion och content-planering.

– Utmana dig själv! Det är svårt att gå utanför sin comfort zone, men boosten och självkänslan efter du tagit dig förbi den ribban är priceless!

Tackar aldrig nej till ett möte

Hon har tidigare studerat praktisk konst och har efter det format sin karriär mot visuell kommunikation med utbildningar som Media och Kommunikationsvetenskap på Uppsala universitet och Content Production på Hyper Island. Felicia är en social individ som aldrig tackar nej till ett möte eller en stund att få lära känna någon.

Presentation Felicia Kittelsen

Bor: I Uppsala, Uppland.
Drivkraft: När kursdeltagare blir inspirerade och hittar skaparglädjen i det som ska produceras.
Gillar att: Måla porträtt, film, klättra och även att sätta ihop interaktiva upplevelser.

Nedanstående citat är från Felicias utbildning Filma med mobilen för sociala kanaler

Superrolig dag! Har äntligen fått precis det där filmprogrammet som jag behöver. Nu behöver jag bara öva på att göra filmat innehåll och släppa lite på prestationsångesten. Tack tack!

Otroligt kompetent utbildare och mycket trevlig utbildning. Jag kommer att ha stor nytta av de kunskaper jag fått från dagen och är supernöjd.

Jag hade höga förväntningar på kursen, och den var långt över förväntningarna. Blandingen av information, tips, praktik, vad man ska tänka inför och efter osv. Kursen bjöd på allt man kunde önska sig.