Kurser, coaching och nätverk för endast 1 495 kr per företag

Har du svårt att få loss både tid och pengar för att utveckla ditt företag? Det har aldrig varit så smidigt, enkelt eller effektivt att höja kompetensen som med Effekt. En liten investering som kommer att göra stor skillnad i ditt företag.

Utvecklingen går allt snabbare och du behöver hänga med för att ditt företag ska gå bra över tid. Men kurser anpassade för småföretagare kan vara svåra att hitta, dessutom kostar de en hel del. Och hur ska du ens veta att du hittat den rätta för dig? Just därför har vi tagit fram ett upplägg som är designat för just dig som småföretagare. 

Det här får du som deltar i Effekt

  • Behovsanalys för ditt företag
  • Tillgång till möten med företagscoach till och med 10 februari 2023
  • Tillgång till ett brett utbud av digitala kurser för dig och anställda i ditt företag
  • Tillgång till ytterligare ett antal E-Learning kurser
  • Strategi, handlingsplan och implementering
  • Workshops med andra företagsledare
  • Möjlighet att knyta nya kontakter, hitta samarbeten och marknadsföra ditt företag mot andra i nätverket

Se hela kursutbudet

Ett smörgåsbord av kurser

Du och dina kollegor får ta del av ett brett utbud av korta konkreta kurser inom områden som de flesta företagare har gemensamt. Kurserna sker tillsvidare digitalt pågår fram till och med januari 2023.
Kurserna passar både dig som är enmansföretagare och dig som har upp till 49 anställda.  

Du väljer utifrån vad du behöver i ditt företag just nu. Kanske vill du nå ut bättre på sociala medier för att bli effektivare i din marknadsföring? Eller så vill du äntligen kunna läsa resultaträkningen utan att känna dig förvirrad. Det kan vara så att du står inför att digitalisera dina arbetsorder eller att du vill lära dig Excel.  

Regelbunden kontakt med våra företagscoacher

Du som är företagsledare kommer under året att ha tillgång till våra företagscoacher som stöttar dig och ditt företag utifrån de utmaningar du vill lyfta och bolla. Våra coacher har lång erfarenhet av såväl egenföretagande som ledande positioner inom banker, styrelser, offentlig förvaltning samt små och stora företag. Du får tillgång till ett bollplank med ovärderlig kunskap och erfarenhet.

Så här går det till

Du klickar på knappen här nedanför och får då fylla i ett formulär för att få mer information. Därefter får du möjlighet att boka ett kort informationsmöte med oss. Välj en tid som passar dig. Mötet tar ungefär 15 minuter. Om du efter informationsmötet bestämt dig för att ta del av erbjudandet hjälper vi dig att komma vidare i processen genom att fylla i ansökan som krävs för att medverka i ett EU-finansierat projekt som det här är. När vi gått igenom ansökningsformuläret får du ett mail med ett dokument du ska signera. Allt sker smidigt och helt digitalt. 

Därefter kommer du att få en inloggning till utbildningsportalen. Där gör du en behovskartläggning för att se vilka utvecklingsområden som du bör fokusera på först. Här kan du även anmäla dig till de kurser som känns mest spännande för dig.

Har du frågor? Vi har svaren

– Inom vilka ämnen finns utbildningar?

Utbildningar sker inom ämnen som är relevanta för alla företagare oavsett bransch. Det blir exempelvis inom områden som ledarskap, medarbetarskap, att leda mig själv, struktur och effektivitet, marknadsföring, sälj, ekonomi, stress och balans samt utbildningar för dig som vill digitalisera din verksamhet.

– Kan jag avsluta under året?

Du går bara de utbildningar du själv vill så känner du dig nöjd så avstår du bara från att anmäla dig till fler.

– Hur långa är utbildningarna?

Det varierar mellan 2 och 6 timmar. Enstaka gånger är utbildningarna utspridda på flera dagar.

– Sker utbildningarna på plats eller digitalt?

Det är endast digitala utbildningar live eller via e-learning.

– När startar utbildningarna?

De startar under mars 2022. Information om exakt datum kommer längre fram.  

– Hur anmäler jag mina medarbetare?

Medarbetarna läggs upp i utbildningsportalen som de får en egen inloggning till. Med hjälp av dem kan de anmäla sig utbildningar.

– Hur länge gäller abonnemanget?

Abonnemanget gäller det under hela 2022. Därefter får du ett erbjudande om fortsättning och då tar du ställning till hur du vill göra under 2023.

– Vad är skillnaden mellan Digilo och Effekt?

Digilo handlar om att utveckla företags digitala kompetens medan Effekt har ett bredare upplägg med fokus på till exempel ledarskap, struktur och effektivitet och dig som arbetsgivare.

– Kan jag vara med i både Digilo och Effekt?

Ja det rekommenderar vi för att maxa dina möjligheter till kompetensutveckling och företagsutveckling.

Aktuella utbildningar i andra projekt

Samarbetspartners och finansiärer