Login

Föreläsning ihop med Företagarna Värmland

Lyssna på en berörande och inspirerande föreläsning med Pär Johansson från Glada Hudik-teatern i samarbete med  Företagarna Värmland! Välj mellan två datum och platser! Både medlemmar, icke medlemmar och blivande medlemmar till Företagarna är varmt välkomna.

Pär Johansson och Glada Hudik-teatern är just nu extra aktuella med filmen och TV-serien Catwalk  – från Glada Hudik till New York. Föreläsningen heter ”I huvudet på en normalstörd  – att bli sedd, behövd och tagen i anspråk” En föreläsning som vill sprida medmänsklighet, äkta känslor (såväl skratt som tårar) och inspiration kring att våga tänja på våra gränser!

Ta gärna med dig en företagarvän. Vi hoppas att du har möjlighet att komma, umgås med oss och andra företagare samt lyssna på Pers berättelse. 

I huvudet på en normalstörd – att bli sedd, behövd och tagen i anspråk.

SÄFFLE den 27 oktober kl 18:00

Företagarna bjuder dig som är eller avser att bli medlem i Företagarna på föreläsning, mat och dryck på Galna Tuppen i Säffle.
OSA senast 25 oktober.

Läs mer och anmäl dig här >>

KARLSTAD den 28 oktober kl 13:20

Alla i näringslivet är välkomna till Företagssalongen på Elite Statshotellet. Fri entré.
Aktuell info finns på Företagssalongens webbplats.
Boka din plats här >>

I samband med evenemangen informerar vi om projektet Digilo, hur det går till och vad det kan ge ditt företag, Digilo är ett samarbete mellan Affärskompetens och Företagarna Dalarna, Gävleborg och Värmland.

Om föreläsningen: 

Trots massivt motstånd från omgivningen startade Pär Johansson 1996 Glada Hudik-teatern, en teatergrupp där utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare agerar sida vid sida. Resan har kantats av en mängd mentala omställningar – hos grundaren, hos de medverkande och inte minst hos omgivningen.

– Att hjälpa människor att utvecklas är det mest spännande av alla arbeten, menar Pär Johansson. Det må gälla vem som helst och var som helst, människor med funktionshinder likväl som multinationella företag. 

Pär drivs av en stark passion för det han gör, en del skulle nog kalla det galenskap. I år är Pär och hans gäng aktuella med filmen ”Catwalk – från Glada Hudik till New York”, som också blivit tv-serie. 2020-2021 har på grund av pandemin blivit ett annorlunda tid för många av oss, där bland annat de mänskliga mötena har blivit färre, och just frånvaron av dem gör att vi inser värdet av dem ännu mer! 

Läs mer om Pär Johansson och hans arbete http://www.parj.se/

Evenemang i samarbete med Företagarna Värmland. Medfinansieras av Europeiska socialfonden (ESF)