Login

– Sluta ringa och få mer tid över!

Daniel Erkstam från Salgado kommunikation är en av våra utbildare inom sociala medier och SEO

– Genom att bli mer digital och sluta slösa tid på okynnesringande kan du få oceaner med tid över på mer effektivt arbete.

Daniel har utbildat för oss sedan 2018. Han är delägare och digital strateg på Salgado, en digital kommunikationsbyrå i Uppsala.

– Idag spenderar allt för många en stor del av sin arbetsdag på att försöka få tag på folk via telefon, säger Daniel. Telefonsamtal är bra när både den som ringer och den som blir uppringd har avtalat tid  att det ska ske där och då.

Daniel har utbildat inom digital marknadsföring och sociala medier i över 10 år. Bland åhörarna har det varit ministrar och riksdagsledamöter, stora och små företag, kommuner och myndigheter. Och under åren har Daniel byggt upp en förmåga att göra saker begripliga och konkreta oavsett vilka förkunskaper åhörarna hade sedan innan.

PRESENTATION Daniel Erkstam
Bor: På landet utanför Knivsta, Uppland.
Drivkraft: Att få lära ut insikter och kunskaper som gör konkret nytta för deltagarna.
Gillar att: Att umgås med min stora familj och att vara ute i naturen och träna. Är på fritiden engagerad som befäl i hemvärnet och är ansvarig för försvarsungdomsverksamheten i Uppland.