Annette Wendin – företagscoaching

Annette har varit företagare i 20 år och är före detta chef inom produktutvecklande tillverkande industri, med spetskompetens inom självledarskap, förändringsledarskap, projektledning och styrelsearbete.

Annette har lång erfarenhet som affärs- och organisationscoach till små innovativa företag inom många olika branscher.  Företag som vill få mod och verktyg att växa har stor nytta av hennes stöd. Hon har nyligen avslutat ett projekt inom regeringens satsning på företag som drivs av kvinnliga internationella entreprenörer, vilka haft extra stora utmaningar under pandemin. Annette har ett stort företagarnätverk i södra Sverige som hon gärna delar med sig av.

Att verka för ett högre syfte är viktigt för Annette, därför certifierar hon sig i FN:s globala mål och finner stor tillfredsställelse i att hjälpa företag som vill bidra till en bättre värld, samtidigt som de tjänar pengar.

Hållbarheten som människa finner hon vandrandes på Skåneleden, som ger både fysisk och andlig kraft. Hon bor och verkar i Malmö och tror på att tankens kraft är oändlig, att vi själva skapar våra liv  – och när företagandet hänger ihop med vår livsvision, då händer det bra saker.