Företagare i Skåne fick en boost av Tina Nordström

Inför starten av projektet ReLoad Skåne samlades närmare hundra småföretagare i Helsingborg eller via livesändning och upplevde ett personligt föredrag Med Tina Nordström. Mat-Tina kastade av sig kockförklädet och pratade om sitt företagarliv. 

För de flesta av oss är hon Mat-Tina. Som matinspiratör och programledare i allt från Hela Sverige bakar till Tinas Cookalong och Sveriges yngsta mästerkock, Hon är också författare till flera kokböcker, har sitt eget vin och webbshop med köksprylar och inredning.

– Jag älskar att driva företag!

– I hela min karriär har jag drivits av lust, säger Tina. Jag älskar att driva företag och kan inte tänka mig att leva på något annat sätt!

Tina Nordström föddes in i företagandet, hennes pappa drev Ramlösaparkens Wärdshus i Helsingborg och hon har växt upp både med sin farmors vardagsmat och pappas restaurangmat. Idag driver hon flera olika bolag med olika verksamheter.

– Jag vill använda min kunskap och erfarenhet till att inspirera, säger Tina.

I sin matlagning, såväl som i sitt företagande, vill hon gärna utmana konventioner och strunta i allt som anses vara rätt eller fel.

– Jag tycker man ska hitta sin egen väg och ha jäkligt skoj!

Inspireras med Affärskompetens!

Inspiration av härliga företagare är en del av det Affärskompetens vill erbjuda! Förutom kunskap, coaching och nätverkande som hjälper dig jobba mer effektivt och få bättre lönsamhet i ditt företag. Gå med i något av våra projekt, antingen Digilo om du bor i Dalarna, Gävleborg eller Värmland, ReLoad om du bor i Skåne eller Effekt om du bor någon annan stans. Projekten är lite olika utformade men alla erbjuder företagsutveckling på riktigt!