1:100 Interiör
- Bea Gullmark

1:100 Interiör – Bea Gullmark

– Analysen hjälpte mig förstå vad jag behövde

– Jag vet många småföretagare som kämpar men inte kommer någon vart! De hade också behövt Affärskompetens metodik! Det säger Bea Gullmark, en av deltagarna i projekt Affärskompetens Norduppland.

Bea Gullmark äger och driver företaget 1:100 Interiör AB sedan 20 år. Företaget arbetar med försäljning av inredning för detaljhandeln.

Bea gick med i projektet 2017 och som alla deltagande företagare började hon med att göra en analys tillsammans med sin företagsutvecklare.

– Analysen hjälpte mig att bli uppmärksam på mina grundstyrkor, men också på de hinder som har gjort att vissa saker i mitt företag fungerat sämre. Jag blev även medveten om allt jag behövde lära mig mer om, t.ex bokföring och hela den ekonomiska biten. Även försäljning, marknadsföring och sociala medier. Mycket som jag trodde jag kunde redan, men insåg att jag behövde få större förståelse för.

Att bli mer fokuserad och sätta mål, att styra företaget i rätt riktning och att leda sig själv är andra lärdomar från projektet, berättar Bea.

– Jag som kämpade i så många år med min dator, det tog hur mycket tid som helst. Så gick jag en kurs som hette ”Mer nytta och glädje av din dator” och helt plötsligt lossnade det!

Bea menar att en av fördelarna med Affärskompetens metodik är kombinationen analys, utbildning, coaching och nätverkande. Alla delar samspelar, menar hon.

– Visst har jag utbildat mig tidigare också, men då fokuserade jag mest på vad jag tyckte var kul. Analysen hjälpte mig förstå vad jag verkligen behöver istället för bara vad jag vill, och de andra delarna hjälpte mig genomföra det!

Senaste inlägg

Gå med i nyhetsbrevet!

Få senaste nyheterna direkt i mejlen

Genom att använda formuläret ger du oss tillåtelse att hantera dessa uppgifter.

Våra projekt

Affärskompetens Digilo

Jobbar du för mycket och tjänar för lite? Under två år erbjuder Affärskompetens Digilo olika utbildningar och företagsstöd som hjälper dig och dina medarbetare få bättre koll på hur man arbetar mer effektivt med hjälp av digitala verktyg och kunskaper. Det kostar...

Nu startar Affärskompetens Digilo i Gävleborg och Dalarna

Landsbygdsfokus

Landsbygdsfokus är ett projekt som genomförs på uppdrag från Tillväxtverket. Det drivs av Affärskompetens Sverige och Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) under perioden jan 2020 till mars 2021. 

Affärskompetens Norduppland 2016 – 2020

Affärskompetens Norduppland var ett projekt finansierat av Europeiska socialfonden (ESF). Tillsammans med 350 småföretag i Uppland, utvecklade vi metoder och arbetssätt för att skapa långsiktigt lönsamma och hållbara företag genom kompetensutveckling. Projektet...