B.O.L.D Webbdesign
- Alexander Hylla-Nyberg

B.O.L.D – Alexander Hylla-Nyberg

– De flesta kunderna har jag fått via Affärskompetens

Alexander Hylla-Nyberg är ägare, webbdesigner och fotograf på det egna företaget B.O.L.D Webbdesign. Han gick många av projektet Affärskompetens Nordupplands utbildningar 2017 – 2019 och hade även stor nytta av att träffa en företagsutvecklare.

– Jag startade företag för att jag var trött på att inte ha några pengar, skrattar Alexander med glimten i ögat. Jag fick ett jobb på ett företag med tillgång till dator och professionella program för hemsida och marknadsföring. Efter ett tag startade jag eget.

Alexander är utbildad fotograf, så foto är en del av de tjänster han erbjuder i sitt företag, men webbdesign är huvudprodukten. Där är han självlärd.

På Affärskompetens Norduppland gick Alexander utbildningar i allt från ekonomi till balans och stresshantering. Fokus har legat på försäljning, marknadsföring och sociala medier.

– Projektet har gett mig allt som gör det möjligt för mig att utvecklas som företagare, säger Alexander. Om jag måste välja, tycker jag utbildningen ”Jag är ingen säljare” var bäst. Där fick jag bland annat lära mig att försäljning är service.

Alexander menar att han inte gick utbildningarna bara för att få kunskap, det gav även fler positiva effekter att komma till en utbildning och träffa de andra deltagarna.

– Utbildningarna gav mig mycket socialt och jag blev också bättre på att prata för mig själv, säger Alexander. De flesta av mina kunder träffade jag faktiskt via det nätverk jag fick via Affärskompetens.

Parallellt med utbildningarna träffade Alexander sin företagsutvecklare.

– Min företagsutvecklare hjälpte mig till exempel att få struktur och förstå att jag behöver fokusera. Jag fick hjälp med att lyfta fram mina goda sidor och bli mycket effektivare

Senaste inlägg

Gå med i nyhetsbrevet!

Få senaste nyheterna direkt i mejlen

Genom att använda formuläret ger du oss tillåtelse att hantera dessa uppgifter.

Våra projekt

Affärskompetens Digilo

Jobbar du för mycket och tjänar för lite? Under två år erbjuder Affärskompetens Digilo olika utbildningar och företagsstöd som hjälper dig och dina medarbetare få bättre koll på hur man arbetar mer effektivt med hjälp av digitala verktyg och kunskaper. Det kostar...

Nu startar Affärskompetens Digilo i Gävleborg och Dalarna

Landsbygdsfokus

Landsbygdsfokus är ett projekt som genomförs på uppdrag från Tillväxtverket. Det drivs av Affärskompetens Sverige och Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) under perioden jan 2020 till mars 2021. 

Affärskompetens Norduppland 2016 – 2020

Affärskompetens Norduppland var ett projekt finansierat av Europeiska socialfonden (ESF). Tillsammans med 350 småföretag i Uppland, utvecklade vi metoder och arbetssätt för att skapa långsiktigt lönsamma och hållbara företag genom kompetensutveckling. Projektet...