Vad säger våra kandidater

Jag vill bara tacka för din hjälp med personlighetstestet jag gjorde och den positiva feedbacken som jag fick av dig. Den tolfte juli började jag som butikssäljare på 75% i en liten butik som heter Wall44 där vi säljer tavlor. Den tredje augusti fick jag börja på heltid och i början på november blev jag butikschef. Jag trivs jättebra för jag får utvecklas både kreativt, administrativt och när det gäller att ta beslut. Mina kollegor är toppen och jag kunde inte ha haft mer tur när jag fick det här jobbet. Så kort och gott tänkte jag bara säga att jag behöver inga fler jobberbjudanden, inte just nu i alla fall =) Tack för allt!
Linn Nilsson, www.wall44.com
På ett mycket professionellt och säljande sätt presenterade Björn mig för ett tjänst som jag faktiskt inte ens skulle ha funderat på, om jag tänkt i banorna att byta arbete! Idag är jag jätteglad att han såg något som jag inte ens visste om själv – jag stortrivs i en helt ny bransch och i en helt ny roll! Ett stort tack Björn, för din kompetens och starka känsla att hitta rätt – inte bara för uppdragsgivaren utan även för arbetstagaren! ”Han lotsade mig igenom hela rekryterings processen på ett mycket professionellt sätt.
Lisa Zingel - Verksamhets Chef, Comfort Stuvsta Rör AB
Jag kom i kontakt med Lasse och Affärskompetens när min nuvarande arbetsgivare var på jakt efter en säljare. Det jag slogs av och fortfarande minns mest från rekryteringsprocessen var att Lasse lade stor vikt vid att matcha min och min blivande chefs personlighet. Naturligtvis gick han även igenom min CV, men på det sättet som han försökte förstå sig på mig som person har jag aldrig tidigare upplevt i en rekryteringsprocess. Detta resulterade i att jag nu har en tjänst och en chef som jag trivs väldigt bra med! Jag kan verkligen rekommendera Lasse och Affärskompetens för att matcha arbetsgivare och arbetstagare.
Mikael Carlsson, Miljöteamet AB
Jag är jättenöjd med Affärskompetens/Teknikkompetens Professionella handläggning och kompetenta bemötande i samband med att jag bytte tjänst.
Thomas Andersson
Hej Björn! Min dotter var på intervju hos Er förra veckan. Jag frågade om hon mött ” Björne Bofink” och hon trodde att hon gjort det. Hon sa att hon blev så trevligt bemött hos Er, så var det inte dig hon träffade, så sköter sig din personal bra.
David Blomgren, www.wall44.com