Vad tycker våra kunder?

Vi är mycket positiva till samarbetet i den rekryteringsprocess vi hade senast med Affärskompetens att hitta en ny KAM. Vi var delaktiga under hela processen och är mycket nöjda med resultatet
Pelle Hjelm - Managing director, Hamelin AB
Otroligt proffsiga, snabb och bra kontakt med kandidat, imponerad av Master person analysen.
Roger Bringmyr, Leif Arvidsson AB
Det som gjorde att vi valde Affärskompetens var att vi ryktesvägen hört om deras snabbhet i att leverera kandidater med hög kvalitet och goda resultat. Också deras stora branschkännedom gjorde att vi fattade stort förtroende för Affärskompetens. Vi är mycket nöjda.
Martin Ingemansson - Nordisk Försäljningsdirektör, Yahoo search marketing
I ett flertal rekryteringar vi har gjort med Affärskompetens, över tiden och på flera orter, har det blivit väldigt bra. Vi är mycket nöjda med att kandidaterna vi har anställt är hög- presterande säljare.
Magnus Rydén - Försäljningschef, Boehringer Ingelheim
Affärskompetens är lätta att samarbeta med och levererar ett bra urval av relevanta kandidater, och de vi har anställt har presterat enligt förväntningarna. De levererar enligt tidsramen och processen går väldigt snabbt. Vi har rekryterat både säljare och försäljningschef.
Roger Svensk, VD Sverige, Bygger AB
Affärskompetens är väldigt säkra på att hitta riktigt bra säljare och rätt chefer. Jag uppskattar det personliga arbetssättet och det ansvar Affärskompetens tar i processen.
Mats Frisk, VD, StroedeRalton
Vi har vid två tillfällen använt Affärskompetens i samband med rekrytering. Dels har vi rekryterat en kundtjänstchef och dels en marknadschef. Vid båda tillfällena har Affärskompetens gjort ett mycket bra jobb vad avser såväl att förstå sökprofilen, som att snabbt hitta kandidater av mycket god kvalitet. Vi uppskattar också det professionella sätt på vilket Affärskompetens hanterar kontakterna med respektive kandidater. En annan fördel är att Affärskompetens tar ansvar också efter rekryteringen.
CG Gunnarsson - VD, Verbum Förlag
Dom har visat ett stort engagemang i att lära känna oss. Detta har gjort att de kunnat hjälpa oss med våra rekryteringar BÅDE på ett snabbt och effektivt sätt, SAMT MED STORT ANSVAR GENOM HELA PROCESSEN.
Roger Lindvall - vVD/Personaldirektör, TENGBOM